Home / Actual / ATENȚIE! Săcelean cercetat pentru “fals în înscrisuri sub semnătură privată” și „uzul de fals”. Ce a făcut acesta?
foto cu caracter informativ

ATENȚIE! Săcelean cercetat pentru “fals în înscrisuri sub semnătură privată” și „uzul de fals”. Ce a făcut acesta?

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “fals în înscrisuri sub semnătură privată” și „uzul de fals”.

În fapt, la data de 28 aprilie 2020, în jurul orei 12.30, în cadrul acțiunilor de verificare a măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare în vigoare, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 45 ani, ce conducea un autovehicul pe raza municipiului Săcele, jud. Brașov.

Pentru justificarea deplasării, bărbatul în cauză, a prezentat o adeverință eliberată de către angajator.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză nu este angajat al societății comerciale care ar fi eliberat respectiva adeverință.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

LIDL la Săcele: Încă un pas! PUZ-ul intră la vot la final de lună

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia