Home / Actual / Electroprecizia este de acum acreditata sa produca si pentru piata americana

Electroprecizia este de acum acreditata sa produca si pentru piata americana

electropreciziaCompania Electroprecizia a obţinut, la solicitarea clienţilor săi, dreptul de comercializare a aplicaţiilor pentru motoarele electrice asincrone pe pieţele din Statele Unite ale Americii şi Canada. „Noi avem clienţi în vestul Europei care comercializează produse în America de Nord, iar pentru a putea folosi motoarele noastre la aceste produse aveam nevoie de certificarea UL – 1004, recunoscută de laboratoarele americane de încercări. Clienţii ne-au solicitat să obţinem această certificare pentru a putea să pătrundă pe pieţele nord-americane”, au explicat reprezentanţii companiei săcelene.
Certificarea a fost obţinută în luna iulie în urma activității depuse de către colectivele departamentelor de cercetare – dezvoltare, laboratoare, control și producție, proces care a durat un an. „Practic, pentru comenzi specifice în acest sens, Electroprecizia Electrical Motors este în măsură să producă astfel de aplicaţii ale motoarelor electrice destinate pieţei din Canada şi SUA. Aplicaţiile pentru motoarele acreditate sunt toate motoarele trifazate în toate clasele de eficienţă – IE1, IE2, IE3, pentru toate turaţiile ( 2, 4, 6 şi 8 poli)  şi toate variantele de fixare pe aplicaţie. (…) această acţiune a impus şi importante investiţii,  atât pentru înscrierea în acest audit, cât şi în dotarea laboratorului de încercări motoare, care au ridicat nivelul de dotare la standardele actuale, toate aparatele fiind verificate şi calibrate de laboratoare atestate conform SR ISO 17025. Acreditarea UL obţinută arată şi gradul ridicat de calitate pe care îl au motoarele electrice produse de către Electroprecizia Electrical Motors, lucru care are impact nu numai pentru motoarele atestate dar şi pe cele care se produc în afara acestei atestări, întrucât întreaga fabricaţie este aliniată la acest standard .”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply