Home / Actual / Electroprecizia continuă cu aceeaşi conducere

Electroprecizia continuă cu aceeaşi conducere

Administratorii producătorului de motoare electrice Electroprecizia Săcele au fost reconfirmaţi pentru mandate de încă patru ani, primind şi o mărire a remuneraţiei după ce compania şi-a majorat veniturile consolidate cu 10% în primul semestru.

Boardul Electroprecizia este condus de Adrian Secelean, acţionarul principal al grupului prin firma Intercom Covasna, cu 49,7% din acţiuni, şi îi mai include pe Laurenţiu Ciocîrlan, şeful diviziei de investment banking la Raiffeisen Bank, şi Dragoş Zavarache, directorul uneia dintre filiale.

Pe lângă realegerea vechiului board, acţionarii au aprobat şi majorarea remuneraţiei lunare a boardului la 5.000 lei net, de la suma de 3.996 lei brut (2.800 lei net), în pofida propunerii consiliului de administraţie ca suma primită să rămână neschimbată.
Electroprecizia este compania holding a grupului care numără nouă firme cu afaceri în producţia de transformatoare electrice, echipamente auto, fabricarea subansamblurilor electronice şi transportul de mărfuri.

Acţionarii au aprobat în plus completarea obiectului secundar de activitate cu activităţi de editare a produselor software, consultanţa în tehnologia informaţiei, managementul sistemelor de calcul. Grupul Electroprecizia este condus de britanicul Prith Harasgama, un executiv cu experienţă în ABB şi Alstom şi fost director în România al producătorului de utilaj greu IMGB şi al firmei de consultanţă Deloitte.
Veniturile consolidate ale grupului Electroprecizia au crescut cu 9,5% în primul semestru, la 51 milioane de lei, însă profitul net s-a redus cu 53%, la 1,4 milioane de lei.

sursa: bizbrasov.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply