Home / Actual / Echipa „Proactivi pentru Gârcini” prezintă proiectul celor interesați

Echipa „Proactivi pentru Gârcini” prezintă proiectul celor interesați

proactivi pentru garciniEchipa Proactivilor pornește în următoarea perioadă, o scurtă serie de evenimente locale, ce se vor desfășura fie la liceul sau școala unde învață mulți tineri din cartier, fie chiar în mijlocul comunității, pentru că vrem să îi cunoaștem pe oameni și mai bine, decât am făcut-o până acum.

Așadar, primul nostru pas va fi făcut mâine ( joi, 16 iunie. n.r.), începând cu ora 11, la Liceul Tehnologic „Victor Jinga” din Săcele.

În ultima perioadă tot spuneam despre acest mini-eveniment și pregătirile noastre pentru această prezentare, în unul dintre liceele săcelene. Ei bine, pentru că mâine este ziua cea mare, am revenit cu toate detaliile.

Vom merge acolo să le vorbim elevilor, profesorilor și altor invitați, despre noi, despre ce înseamnă „Proactivi pentru Gârcini”, despre cum se pot implica localnicii în viața cartierului, dar mai ales vrem să le spunem tinerilor, care este impactul anumitor decizii, pe care le luăm în momentele cheie din viața noastră.

Vă așteptăm!

afis proactivi

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply