Home / Actual / Dr. Dan Grigorescu a dezvăluit comparativ cât câstigă o infirmieră debutantă la Spitalul Municipal Săcele

Dr. Dan Grigorescu a dezvăluit comparativ cât câstigă o infirmieră debutantă la Spitalul Municipal Săcele

Medicul Dan Grigorescu arată cum o infirmieră debutantă are un salariu de bază mai mare cu 52 la sută decât al unei infirmiere cu 32 de ani experiență, asa cum rezulta o analiza comparativa.

Acesta a publicat pe Facebook fluturașii de salariu primiți de două infirmiere, una cu 32 de ani vechime și alta debutantă. Prima are un salariu de bază de 2.148 lei, iar cealaltă are 3.266 lei.

De menţionat că fluturasul de salariu al doilea, cel mai mare (3.266 lei), este al unei infirmiere debutante din Spitalul Municipal Săcele.

Iată datele “problemei”:

Priviți “fluturașul” de salariu al infirmierei cu CEA MAI MARE vechime din SECȚIA CLINICĂ pe care o conduc (chirurgie plastică) dintr-un spital CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ. Salariu de bază cu astronomică valoare de 2.148 lei!

Alăturat, cel al unei infirmiere debutante cu VECHIME ZERO dintr-un COMPARTIMENT de medicină internă din spitalul MUNICIPAL Săcele, jud. Brașov, unde este înscrisă ca salariu de bază suma de 3.266 lei.

Adică un salariu de bază cu 52% mai mare!

Doamnă Ministru Sorina Pintea, e de înțeles că nu aveți nicio vină într-o asemenea situație. Dar aveți responsabilitatea de a curma astfel de inechități flagrante!

scrie medicul Dan Grigorescu

Astfel se semnalează un caz care nu poate fi doar unul izolat, pentru că acesta se poate dovedi doar “vârful aisbergului” unei scăpări de sub control a fenomenului salarizării din spitale, concluzionează medicul braşovean.

Persoanele juridice, PFA-urile, II-urile sau întreprinderile familiale ce au activitate sezonieră pot solicita forţă de muncă de la Primăria Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia