Home / Actual / Dr. Constantina Alexandru este medic urolog la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele din cadrul Policlinicii Municipiului Săcele

Dr. Constantina Alexandru este medic urolog la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele din cadrul Policlinicii Municipiului Săcele

Infecțiile urinare apar în momentul în care anumite bacterii periculoase ajung și se înmulțesc în tractul urinar.

Lăsate netratate, acestea se pot extinde la rinichi, cauzând pielonefrită. În caz de infecție urinară la bărbați, medicul urolog este cel care stabilește diagnosticul.

🔎 Chiar dacă femeile suferă mai des de aceste afecțiuni, nici bărbații nu sunt scutiți. Lungimea mai mare a uretrei la bărbați determină o frecvență mai redusă a infecțiilor urinare decât în cazul femeilor. În plus, bărbații se pot confrunta și cu infecții urinare care implică și prostata, având în vedere existența canalului uro-reproductiv comun.

Iată 7 semne care îți indică faptul că trebuie să te prezinți la un consult medical:

💢 durere sau senzație de arsură la urinare;

😫 dificultăți de urinare cu fenomene de stocare, până la retenție completă de urină;

🔴 apariția de sânge în urină sau urina colorată în roșu (hematuria);

😟 durere testiculară, însoțită de inflamația și mărirea în volum a acestora.

🤒 febră și frisoane;

😓 durere în jumătatea inferioară a spatelui;

😨 greață sau vărsături.

__________________________________________

👨‍⚕ Dr. Constantina Alexandru este medic urolog la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele din cadrul Policlinicii Municipiului Săcele, aflat pe strada Episcop Popeea Nr. 20. Serviciile oferite sunt:

➡ consultație de specialitate, recomandată tuturor bărbaților cu vârsta de peste 45 de ani;

➡ ecografie aparat urinar adulți;

➡ tratamentul fimozei și parafimozei;

➡ sondajul uretro-vezical;

➡ tratamentul instilațional vezical.

📞 Pentru programări și pentru orice întrebare aveți vă încurajăm să apelați numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

(VIDEO) Minciuna și batjocura: Asta i-a scos la protest pe angajații Servicii Săcelene, care au ajuns și în plenul Consiliului Local Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia