Home / Actual / Dan Air deschide o bază operațională la Brașov plus rute spre Norvegia, Emiratele Arabe, Irlanda, Franța și Israel la finele lunii octombrie

Dan Air deschide o bază operațională la Brașov plus rute spre Norvegia, Emiratele Arabe, Irlanda, Franța și Israel la finele lunii octombrie

Dan Air deschide o bază operațională la Brașov și va inaugura cinci rute noi spre Norvegia, Emiratele Arabe, Irlanda, Franța și Israel la finele lunii octombrie 2023, conform boardingpass.ro

Compania aeriană românească va avea o bază operațională pe aeroportul din Brașov și va aloca suplimentar un avion de tip Airbus A320 începând cu finele lunii octombrie 2023.

Tot de atunci, când debutează sezonul de iarnă 2023/4, Dan Air va inaugura cinci rute noi din Brașov către destinații din Europa și Orientul Mijlociu.

Aceste cinci rute noi pe care compania aeriană românească le va opera din Brașov sunt către Paris CDG (Franța), Oslo (Norvegia), Dublin (Irlanda), Tel Aviv (Israel) și Dubai DWC (Emiratele Arabe Unite).

Zborurile comerciale regulate din Brașov către aceste cinci aeroporturi noi vor fi operate cu o frecvență de un zbor pe săptămână pe fiecare dintre cele cinci rute.

În plus, Dan Air va relua zborurile comerciale directe între aeroportul din Brașov și aeroportul din Malaga (Spania). Astfel, în sezonul de iarnă 2023/4, compania aeriană românească va opera în total 15 rute fără escală de la și spre Brașov.

sursa foto boardingpass.ro

Biletele pentru aceste rute noi, precum și cele operate în prezent, pentru zboruri după 28 octombrie 2023, vor fi disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei aeriene Dan Air în perioada imediat următoare.

Conform planificării actuale a rutelor către și dinspre Brașov, programul de zbor este conceput pentru a se plia cu un orar operațional al aeroportului între orele 07:00 și 23:00.

Planuri pentru mărirea capacității de garare a aeronavelor, dar și pentru orarul aeroportuar

Totuși, în acest moment, aeroportul din Brașov este operațional doar între orele 07:00 și 19:00. Cu toate acestea, oficialii de la aeroport au înaintat o cerere către ROMATSA pentru prelungirea programului de operare până la ora 23:00.

Deschiderea unei baze operaționale la Brașov reprezintă un pas important în dezvoltarea Dan Air și în consolidarea poziției sale pe piața aeriană românească. Această mișcare strategică permite companiei aeriene să ofere mai multe opțiuni de călătorie către și dinspre Brașov, ceea ce va contribui la creșterea turismului și a afacerilor în regiune.

În plus, inaugurarea celor cinci rute noi către Norvegia, Emiratele Arabe, Irlanda, Franța și Israel va aduce beneficii semnificative pentru pasageri.

Aceste destinații sunt populare atât în scop turistic, cât și pentru afaceri, și vor oferi oportunități noi și interesante pentru călători. Fie că este vorba de o escapadă romantică în Paris, de o aventură în natura Norvegiei sau de o călătorie de afaceri în Dubai, Dan Air va asigura un transport sigur și confortabil pentru toți pasagerii săi.

Cu toate acestea, Dan Air nu uită nici de destinațiile deja existente. Compania aeriană va continua să opereze rutele către Stuttgart, Nuremberg, Madrid, Londra, Roma, Barcelona, München, Bruxelles, Valencia și Malaga. Acestea sunt destinații populare și apreciate de către pasageri.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia