Home / Actual / 2,7 miliarde de euro din PNRR sunt aproape de plată pentru România

2,7 miliarde de euro din PNRR sunt aproape de plată pentru România

A doua cerere de plată din PNRR a primit ultimul aviz, înainte de aprobarea oficială de către Comisia Europeană. Instituția care a aprobat documentața României este Comitetul Economic și Financiar al UE, dosar pregătit în mare parte de Marcel Boloș în perioada în care a fost ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene.

România s-a mișcat repede, fiind între primele șapte state europene care au depus a doua cerere de plată din PNRR, deși avea cele mai multe obiective de îndeplinit: peste 500 de ținte și de jaloane.

”Obținerea acestui aviz este ultimul pas necesar pentru adoptarea deciziei de către Comisia Europeană, care vizează plata a 2,7 miliarde euro. Ne așteptăm ca banii să ajungă în țară până la sfârșitul acestei luni.”, a declarat ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

Serviciile Săcelene se restructurează! Principala activitate nu mai este transportul, ci construcțiile de clădiri – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia