Home / Actual / Două săcelence vor reprezenta România în Cupa Mondială de la Râșnov

Două săcelence vor reprezenta România în Cupa Mondială de la Râșnov

Baza olimpică de la Râșnov este pregătită să găzduiască în perioada 27-29 ianuarie două etape individuale din cadrul Cupei Mondiale de sărituri cu schiurile la feminin.

Este pentru a treia oară când se întâmplă acest lucru fantastic în țara noastră. Din totalul de 19 etape individuale câte are sezonul 2016-2017, Federația Internațională de Schi are încredere în România, în Râșnov, și iată că ne acordă două astfel de runde. Zăpadă este din belșug, lumea este nerăbdătoare!

Vor participa în jur de 50 de sportive din 14 țări. România va fi reprezentată de săcelencele Dana Haralambie care are ca obiectiv top 20 și Diana Trâmbițaș al cărei obiectiv este calificarea în manșa secundă. La Râșnov/ Valea Cărbunării vor fi prezente japoneza Sara Takanashi, liderul clasamentului Cupei Mondiale, Carina Vogt, din Germania, campioana olimpică de la Soci și multe alte sportive de top.

Printre cei 5 arbitri se va afla și românul Ștefan Chindriș.

PROGRAMUL COMPETIȚIEI DE LA RÂȘNOV
  • Vineri, 27 ianuarie: calificări, ora 13:30
  • Sâmbătă, 28 ianuarie: etapă individuală, ora 12:30
  • Duminică, 29 ianuarie: calificări de la ora 12:30, etapă individuală de la ora 13:30

TVR a anunțat că va transmite evenimentul de la Râșnov pe TVR HD și e posibil ca măcar una dintre etape să fie și pe TVR 2.

Federația Română de Schi și Biatlon invită românii în număr cât mai mare la Baza olimpică din Râșnov. Intrarea este gratuită! Așadar, cei care aveți posibilitatea nu ratați această unică ocazie și haideți la Râșnov să le susținem pe săcelencele noastre! Hai Dana, hai Dia!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply