Home / Administratie / Doua locuri disponibile in CA-ul Regiei Publice Locale a Padurilor Sacele

Doua locuri disponibile in CA-ul Regiei Publice Locale a Padurilor Sacele

Primaria Municipiului Săcele, cu sediul în Municipiul Săcele, Județul Brașov, Str. Piața Libertății, nr. 17, anunță selecția unui număr de 2 persoane, candidați pentru a fi desemnați, membru  în Consiliul de Administrație ai Regiei Publice Locale a  Pădurilor Săcele R.A.

Condiţiile ce trebuiesc îndeplinite de persoanele doritoare sunt prezentate în link-ul de mai jos:

http://www.municipiulsacele.ro/documente/2014/02/Consiliul_Local/RPLP/rplp_cons_adm.pdf

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. ATENTIE: s-a produs o ilegalitate prin ramanerea actualului Director in afara Consiliului de Administratie. Legea prevede ca Directorul este si PRESEDINTELE CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE! Sorin Hermenean are contract de manageriat pe perioada NEDETERMINATA, are performante economice notabile si nu va putea fi eliminat de PSD+PDL!!!
    Regia aceasta a fost si va ramane SINGURA sursa de venit a Primariei Sacele. De ce au pus mafiotii ochii pe ea? Pentru ca paza padurii sa fie "asigurata" de Zavarache prin Electroprecizia Security contra 1.000.000ron/an? Sau nu mai avem nevoie de bani la buget, trebuie sa capusam sursa de venit?

  2. Cetatean Sacelean Interesele asupra banilor Regiei Padurilor Sacele din partea ,,oamenilor politici" a atins cote maxime . Dupa ce s-a CAPUSAT din plin de catre PSD si PDL Regia de transport care permanent este in pierdere cu cateva miliarde pe an si care acum pregateste surpriza de scumpire a biletelor la 3,6 lei.calatorie , acum s-a pus ochii pe banii produsi de catre regia padurilor. O echipa de ,,oameni de bine" care capusaza de ani buni bugetul de 40 MILIOANE DE EURO al Sacelelui a format cumparand influenta consilierilor , o noua majoritate surpriza in consiliul local SACELE sub obladuirea primarului RADU NISTOR FLOREA .Noua majoritare surpriza este PSD+PDL iar aceasta a votat in sedinta trecuta in favoarea excluderii din consiliul de administratie al Regiei Padurilor Sacele a directorului regiei Ing.Hermenean Sorin. Acest lucru contravine bineinteles dispozitiilor legii 31 a ordonantei 109 si a unor alte hotarari de consiliu local in baza carore functioneaza regia. Motivul este simplu domnul Hermenean Sorin nu a facut jocul unor oameni de afaceri de a truca licitatii pentru ca acestia sa isi umfle conturile firmelor private prin capusarea regiei. Scurt si la obiect ,cu toate ca activitatea regiei este MEREU cu rezultate financiare maximale in ce priveste partea economica regia fiind PRIMA mereu intre regiile de profil din domeniu. In schimb onoratii consilieri PSD+PDL au votat intrarea in consiliul de administratie a lui Timbor Iuliu (acolit PDL) arestat recent in dosarul de evaziune fiscala si scalare de bani de 23 milioane de euro ce se instrumenteaza la Brasov si care are pe rol cateva procese civile si penale pentru gestiune grauduloasa a unor firme pe care le-a condus si pe care le-a bagat intentionat in insolventa pentru a se eluda de la plata taxelor. FRUMOS D-LOR CONSILIERI …..nu ati invatat nimic din votul ce tocmai sa produs !……nu este nimic DNA vegheaza si la activitatea dvs. !

Leave a Reply