Home / Actual / Donatie de echipament catre FC Sacele

Donatie de echipament catre FC Sacele

IMG_20130829_113738Reînfiinţarea echipei de seniori a clubului FC Săcele nu a rămas fără ecou în rândul iubitorilor fotbalului. Astfel, la inițiativa d-lui Ovidiu Salomia, domnul Harsten Setzer (foto dreapta), un cetăţean român domiciliat în Germania şi apropiat sufleteşte de oraşul nostru, a donat două seturi de echipament de fotbal către FC Săcele. Este vorba de un set de culoare roşie şi de un set de culoare albastră, ce urmează a fi folosite pe perioada sezonului rece, ambele seturi de echipament fiind cu mânecă lungă.

Echipamentele de joc au fost înmânate de domnul Ovidiu Salomia, din partea FC Săcele fiind prezenţi antrenorii Florin Bilivolschi şi Andrea Adamo. Este de apreciat gestul deosebit al domnului Setzer, prin intermediul publicaţiei noastre saceleanul.ro, administraţia clubului FC Săcele mulţumindu-i pentru această donaţie.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply