Home / Actual / Disz Tipo S.R.L a împlinit 25 de ani de activitate la Săcele

Disz Tipo S.R.L a împlinit 25 de ani de activitate la Săcele

Compania Disz Tipo S.R.L., un brand pe piața ambalajelor din hârtie și carton din România, a sărbătorit 25 de ani de activitate, de proiecte mai mari sau mai mici de succes, de provocări permanente, de progres, de bune și rele!

Momentul aniversar a avut loc la sediul firmei, în data de 16 ianuarie, o zi cu totul specială în existența Disz Tipo S.R.L, pe care echipa companiei săcelene a sărbătorit-o alături de clienți, furnizori, colaboratori, oficialități locale, adica de cei care le-au fost alături în acest sfert de veac și i-au ajutat să se dezvolte, să evolueze și să fie ceea ce sunt azi. 

Credem că pasiunea, viziunea curajoasă, încrederea în reușită, implicarea totală în proiecte și devotamentul față de clienții noștri sunt cele mai importante ingrediente ale succesului!

Mulțumim clienților și furnizorilor pentru încredere, înțelegere și colaborare, mulțumim partenerilor pentru sprijinul acordat în realizarea proiectelor noastre.

Nu în ultimul rând, multumim echipei noastre care prin entuziasm, pasiune și multă muncă ne-a ajutat să creștem, întrucât valoarea companiei noastre este reprezentată de suma valorilor tuturor angajaților noștri!

Fără doar și poate, Disz Tipo a crescut prin oameni…și crește oameni!

conform comunicat Disz Tipo S.R.L

La mulți ani! și urări de succes în afaceri și din partea site-ului Saceleanul.ro.

Companie germană cu sucursala la Săcele angajează! Detalii în știre

KidLand Ziurel este cel mai nou loc de joacă pentru copii din Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia