Home / Actual / “Boala pietrișului” revine. Fie vară, fie iarnă, bătaia de joc la adresa săcelenilor continuă!

“Boala pietrișului” revine. Fie vară, fie iarnă, bătaia de joc la adresa săcelenilor continuă!

Expresia conform căreia “carosabilul trebuie readus la starea inițială” în urma lucrărilor efectuate, ori nu este cunoscută de autoritățile locale săcelene, ori este ignorată în mod deliberat.

Domnule primar, gropile acestea vă cheamă de vreo câteva luni!!

Este o rușine că autorităţile sacelene nu găsesc nicio soluţie să astupe niște gropi formate în asfaltul de pe Bulevardul Brașovului după ce un furnizor de utilităţi a spart carosabilul ca să facă o lucrare la reţele. 

Intervenţia a avut loc anul trecut, iar carosabilul nu a fost refăcut așa cum prevăd standardele aşa că gropile s-au tot adâncit și zilele acestea s-a lucrat din nou în acelaşi loc.

Între timp, au devenit un adevărat pericol pentru şoferi fiindcă nu sunt semnalizate, iar cei care nu ştiu de existenţa lor au toate şansele să-şi distrugă maşinile.

În plus, zona este împânzită de pietrișul cu care au fost umplute aceste gropi, un pericol în sine atât pentru autovehicule, cât mai ales pentru pietonii din zonă!

Săcele, “săracul” oraș bogat!

Transportul în comun la Săcele: Soluții și Oportunități!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia