Home / Actual / Din nou?! Parcă era gata din 2018! Administrația vrea să înființeze Clubul Sportiv Municipal Săcele

Din nou?! Parcă era gata din 2018! Administrația vrea să înființeze Clubul Sportiv Municipal Săcele

Primăria Municipiului Săcele vrea să se implice mult mai activ în sprijinirea și dezvoltarea sportului de masă și de performanță de la Săcele.

Astfel, săptămâna trecută a fost lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind înființarea Clubului Sportiv Municipal Săcele.

De altfel, aceasta este o promisiune uitată în toți acești ani a actualei administrații, fiind pusă pe tapet încă din 2016.

Conform primelor informatii publice, C.S.M. Săcele va fi o persoană juridică de drept public, organizată ca instituție publică în subordonarea Consiliului Local Săcele, iar culorile oficiale ale clubului vor fi tradiționalele culori ale sportului săcelean roșu-negru.

În prima etapă, Clubul Sportiv Municipal Săcele va promova următoare sporturi: fotbal, handbal, baschet, volei, lupte, șah, rugby, însă se pot înființa pe parcurs și alte ramuri sportive.

Prin înființarea CSM Săcele se va urmări dezvoltarea sportului de masă și de performanță la nivelul municipiului Săcele, selecţia continuă, pregătirea sportivă, performanţa şi participarea la competiţiile interne şi internaţionale.

Știrea trebuie privită totuși cu rezervă, având în vedere că și în trecut acest CSM a mai fost anunțat public (foto jos).

Dezastru anunțat la Săcele? Presa județeană spune că de la 1 septembrie, săcelenii ar putea rămâne fără transport în comun – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia