Home / Actual / Mobilizare exemplară a comunității săcelene: “Școala Gimnazială nr. 5 Săcele” a câștigat concursul Radio Impuls prin votul online

Mobilizare exemplară a comunității săcelene: “Școala Gimnazială nr. 5 Săcele” a câștigat concursul Radio Impuls prin votul online

“Școala Gimnazială nr. 5 Săcele” a intrat în cursa pentru dotarea cu panouri fotovoltaice si a câștigat datorită votului online.

Mobilizarea în online s-a dinamizat după ce Florentina Tituleac, dar și alte cadre educaționale din unitatea școlară au solicitat public sprijin.

Și noi, cei de la Saceleanul.ro am sprijinit această campanie prin like și share, atât pe pagina noastra de Facebook, cât și pe grupul Orașul Săcele. 

Un exemplu extraordinar de mobilizare al comunității săcelene și a prietenilor Școlii Gimnaziale Nr 5 din Săcele.

Panourile sunt oferite de www.parapet.ro, în cadrul campaniei “Facem scoala bine” a celor de la Radio Impuls, iar cazul scolii sacelene a fost susținută de Ștefan Coroian, în cadrul emisiunii “Uzina de dume”.

Acum ceva ani în urmă, aici se învăța în trei schimburi, din cauza spațiului insuficient.

În ultimii patru ani, cadrele didactice ale școlii s-au mobilizat și au găsit sponsori pentru a suplimenta numărul de săli de clase cu containere (la care se adaugă două containere sanitare).

În acest moment, sunt șapte astfel de containere în curte, unde învață elevii din clasele primare.

Încălzirea în aceste containere se realizează cu aparate electrice (radiatoare, aeroterme), ceea ce ridică mult costurile școlii la energia electrică.

Dotarea cu panouri fotovoltaice este un adevărat ajutor și va amortiza costuri pe care cu greu aceștia le pot acoperi în acest moment.

Toate cerute de comunitatea săceleană! Consilierii PNL au propus 30 de de proiecte și investiții la Săcele pentru anul 2023 – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia