Home / Actual / Din nou acte de “violență în familie” la Săcele
foto cu caracter informativ

Din nou acte de “violență în familie” la Săcele

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violență în familie”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 28.02.2023, în jurul orei 01:00, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat, în vârstă de 31 ani, din localitatea Săcele, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce aceștia se aflau în locuința comună.

Astfel, în conformitate cu prevederile legale și avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, fiind dispusă măsura ca agresorul să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de concubina sa și de locuința acestora.

Cercetările sunt continuate la acest moment în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Realitatea tristă a municipiului Săcele! Urmăriți ca-n comunism, acuzați că fac fapte bune… – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia