Home / Actual / Realitatea tristă a municipiului Săcele! Urmăriți ca-n comunism, acuzați că fac fapte bune…

Realitatea tristă a municipiului Săcele! Urmăriți ca-n comunism, acuzați că fac fapte bune…

În loc să fie preocupați de administrarea municipiului, niște indivizi angajați la stat și plătiți regește comparativ cu rezultatele lor, se ocupa de filări, interceptări, fotografieri și urmăriri … mai ceva ca-n comunism. 

Ultima isprava a unor mici securiști – autori de scrieri pe un obscur site condus de ciuma roșie prin interpuși, este o postare cum că … vezi bine … un adversar politic se ocupă cu mita electorală.

Trecem peste faptul că în acest moment clasa politică nu se afla în campanie electorală și nici nu se va afla până în 2o24 (de unde până unde … mită electorală???), mintea odihnită a acestor indivizi sfertodocți a mai fătat un pui. 

Primul a fost știrea ridicolă de acum ceva luni că la Săcele sosesc noaptea camioane de pui congelați ce ajung în diferite locuri ale orașului. 

Acum, este vorba de paleți de marfă – așezată pe categorii de vârstă … ce la fel, va ajunge pe mâinile unor diverși terți.

Indivizi cocotati pe geamuri, fac poze in sediul altora

Nivelul de penibilitate al scalvilor ciumei roșii la Săcele este maxim!

Să intri pe ascuns într-o clădire unde își au sediul partide politice, altele decât al tău, să deschizi uși, să spionezi, se te cațeri pe geam și să faci poze este un nou hău de rușine în care cad cei ce ar trebui să administreze orașul.

Tu, cel ce te-ai cocoțat pe geam, și care nu ai reușit în toată viața ta să faci o faptă bună deși ești în ipostaza administrativă de a face asta…

Tu, cel ce râzi de cei ce strâng lucruri și donează fără să ceară ceva în schimb, ba nici măcar nefăcând din asta un titlu de glorie… 

Tu, cel care ai intrat fraudulos într-un spațiu unde nu aveai ce căuta…

Tu, cel care râzi de săcelenii ce ajută, sprijină, își rup din timpul lor…

Ție și șefului tau, dictatorul local, al cărui scaun se clatină din ce în ce mai tare și care va deveni istorie din 2024 … vă dorim să nu ajungeți niciodată în situația unor oameni ce au nevoie de sprijin, de donații, de mâncare, de căldură, de apă, de orice este normal pentru noi și doar un vis pentru ei.

Să vă fie rușine pentru nivelul la care ați coborât și pentru modul în care vă comportați în Săcele cu oamenii ce au nevoie de sprijin și nu primesc de la voi decât ignoranță și dispreț.

Ați dovedit încă o dată că nu aveți niciun fel de Dumnezeu!

Încă o ”realizare” a primarului Popa Virgil: Gunoiul se scumpește din nou la Săcele de la 1 martie! +10% pentru populație, respectiv 11% pentru firme – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia