Home / Actual / Din ianuarie 2021, depozitul TeraPlast se muta în parcul industrial Electroprecizia

Din ianuarie 2021, depozitul TeraPlast se muta în parcul industrial Electroprecizia

TeraPlast SA, compania-mama a Grupului TeraPlast, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al companiei Somplast SA din Nasaud, anunță bistritabusiness.ro.

Aceasta achiziție este parte din strategia de dezvoltare a Grupului alături de investițiile de peste 32 milioane de euro care se află în curs de implementare și este finantata din vanzarea terenului pe care functiona depozitul TeraPlast din Brasov.

Imobilul-teren a fost vândut recent cu 1,3 milioane de euro, iar activitatea depozitului va fi relocată începând din ianuarie 2021 într-un spațiu din cadrul parcului industrial Electroprecizia, în Săcele.

Cu o tradiție de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este în prezent cel mai mare producător român de materiale de construcții.

Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel România și Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Recycling și TeraPlast Ungaria.

Începând cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA – este listată la Bursa de Valori București sub simbolul TRP.

sursa bistritabusiness.ro

Recunoaștere județeană pentru holdingul Electroprecizia. Compania săceleană este din nou în topuri

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia