Home / Actual / Recunoaștere județeană pentru holdingul Electroprecizia. Compania săceleană este din nou în topuri

Recunoaștere județeană pentru holdingul Electroprecizia. Compania săceleană este din nou în topuri

Electroprecizia – brand industrial brașovean, se află pentru al cincelea an consecutiv în Topul celor mai iubite branduri din județul nostru.

Cel puțin așa a rezultat din cercetarea realizată de revista FWRD (Forward), una dintre cele mai puternice publicații de business din județul Brașov.

Anul acesta Electroprecizia a terminat pe locul 4 în Top Branduri Industriale, fiind depășită în opțiunile brașovenilor doar de Schaeffler, Autoliv și Dacia Plant.

Deasemenea, compania săceleană a ocupat locul 4 în Top branduri angajatori și locul 6 în Clasamentul General.

Este o performanță îmbucurătoare a Electroprecizia Holding, o companie de referință cu peste 80 ani de experiență în industria din Romania, o poveste de succes 100% romaneasca.

În ultimii ani managementul companiei a demarat un proiect transformațional pe 2 directii: societatea comercială pe acțiuni a devenit societate de tip holding, iar platforma industrială s-a trasformat în parc industrial și logistic.

Electroprecizia rămâne o companie orientată continuu pe dezvoltare, iar acțiunile de eficientizare și optimizare a portofoliului de business, parte din strategia de afaceri, vor continua și anul acesta.

O companie 100% românească angajează la Săcele pentru mai multe poziții

Farmacia Precizia