Home / Actual / Recunoaștere județeană pentru holdingul Electroprecizia. Compania săceleană este din nou în topuri

Recunoaștere județeană pentru holdingul Electroprecizia. Compania săceleană este din nou în topuri

Electroprecizia – brand industrial brașovean, se află pentru al cincelea an consecutiv în Topul celor mai iubite branduri din județul nostru.

Cel puțin așa a rezultat din cercetarea realizată de revista FWRD (Forward), una dintre cele mai puternice publicații de business din județul Brașov.

Anul acesta Electroprecizia a terminat pe locul 4 în Top Branduri Industriale, fiind depășită în opțiunile brașovenilor doar de Schaeffler, Autoliv și Dacia Plant.

Deasemenea, compania săceleană a ocupat locul 4 în Top branduri angajatori și locul 6 în Clasamentul General.

Este o performanță îmbucurătoare a Electroprecizia Holding, o companie de referință cu peste 80 ani de experiență în industria din Romania, o poveste de succes 100% romaneasca.

În ultimii ani managementul companiei a demarat un proiect transformațional pe 2 directii: societatea comercială pe acțiuni a devenit societate de tip holding, iar platforma industrială s-a trasformat în parc industrial și logistic.

Electroprecizia rămâne o companie orientată continuu pe dezvoltare, iar acțiunile de eficientizare și optimizare a portofoliului de business, parte din strategia de afaceri, vor continua și anul acesta.

O companie 100% românească angajează la Săcele pentru mai multe poziții

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia