Home / Actual / Din 28 septembrie intră în vigoare noua Lege a asociațiilor de proprietari. Iată ce se întâmplă cu copiii de sub 3 ani!

Din 28 septembrie intră în vigoare noua Lege a asociațiilor de proprietari. Iată ce se întâmplă cu copiii de sub 3 ani!

De vineri, 28 septembrie, intră în vigoare noua Lege a asociaţiilor de proprietari.

Conform prevederilor, cei care fac modificări, fără autorizaţie, în apartamente, pe hol ori în scara blocului, pot fi amendaţi cu până la 10.000 de lei.

Părinţii care au copii până-n 3 ani şi i-au scos de la întreţinere, trebuie să plătească din nou şi pentru ei.

Pe noua legislaţie, dacă spargeți un perete pentru a crea un ”open space”, se consideră că ați pus în pericol integritatea structurii şi amenda este între 500 şi 3.000 de lei.

La fel, pentru modificarea instalaţiilor dintr-un bloc, se aplică tot o amendă de 500 până la 3.000 de lei.

Pentru scara blocului amenzile pot ajunge până la 10.000 de lei, dacă vă hotărâţi ca în scara blocului, de exemplu, în faţa uşii dumneavoastră, să tapetaţi totul cu gresie şi faianţă, ori să vă agăţaţi iconiţe sau să trageţi un perete care să vă delimiteze partea dumneavoastră de hol fără aprobarea Asociaţiei.

Dacă aţi desfiinţat o debara, de exemplu, şi nu anunţaţi noua suprafaţă utilă, amenda este de până la 1000 de lei.

Cei care au frizerii sau magazine în apartamente şi nu au schimbat destinaţia camerelor din rezidenţial în comercial, se pot aştepta la amenzi de până la 10.000 de lei, de exemplu.

conform stirileprotv.ro

Din 15 octombrie apa va fi mai scumpă! De vină este inflația ridicată.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia