Home / Actual / Bărbatul care a lovit un jandarm în sediul Poliției Săcele a fost condamnat la 200 de zile-amendă

Bărbatul care a lovit un jandarm în sediul Poliției Săcele a fost condamnat la 200 de zile-amendă

3000 de lei amenda penală!

Un bărbat reținut pe data de 4 iunie, pentru ultraj, a fost condamnat, zilele trecute, la amendă penală de 3.000 de lei.

Judecătoria Brașov l-a găsit vinovat de infracțiunea menționată și a stabilit cuantumul unei zile-amendă la 15 lei, precum și un număr de 200 de zile-amendă.

Inculpatul fusese reținut și arestat preventiv în perioada 4 iunie – 23 iulie, iar judecătorii au înlăturat cele 50 de zile din pedeapsă, rămânând amenda penală de 2.250 de lei(150 de zile-amendă).

În cazul în care sentința va rămâne definitivă, iar inculpatul nu va executa pedeapsa amenzii, numărul zilelor amendă nexeecutate se va înlocui cu un număr corespunzător de zile de închisoare.

Ce s-a întâmplat?

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Brașov, era la o petrecere într-un restaurant din Săcele, în noaptea de 3 spre 4 iunie, când a fost implicat într-un scandal.

Polițiștii și jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele și i-au cerut bărbatului, care consumase alcool, să se legitimeze, dar el a refuzat, astfel că a fost dus la sediul Poliției Săcele.

Acolo, inculpatul l-ar fi amenințat pe unul dintre jandarmi cu acte de violență și l-ar fi lovit cu capul în zona feței.

Persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în dosar, astfel că inculpatul nu trebuie să plătească daune.

Sentința poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Din 15 octombrie apa va fi mai scumpă! De vină este inflația ridicată.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia