Home / Actual / Diana Trâmbițaș și Carina Militaru au punctat la Planica în FIS Continental Cup

Diana Trâmbițaș și Carina Militaru au punctat la Planica în FIS Continental Cup

Weekendul trecut s-au desfășurat la Planica în Slovenia două etape FIS Continental Cup la care am avut și o importantă prezență românească. 

În competiția de fete, săcelencele Carina Militaru și Diana Trâmbițaș au punctat în ambele etape desfășurate pe trambulina cu punct de construcție K95. Astfel, Carina s-a situat pe locurile 25 și 26, iar Diana a fost pe 30 și 25 în cele două zile de concurs, performațe ce le-au adus sportivelor puncte importante în clasamentul general și posibilitatea de a participa în continuare în următorii doi ani în Cupa Mondială.

Sorin Mitrofan a fost sportivul român cel mai bine clasat în competiția băieților după ce s-a situat pe locurile 39 și 53. Din lotul României au mai făcut parte Mihnea Spulber care a fost pe 67 și 60, Hunor Farkas pe 74 și 67 și Daniel Andrei Cacina pe 73.

Diana și Carina vor participa în perioada 1-4 februarie la Campionatul Mondial de Juniori de la Kandersteg, Elveția unde vor concura în proba individuală, dar și în cea de dublu mixt, alături de doi dintre cei patru colegi ai lor de echipă: Sorin Mitrofan, Daniel Cacina, Mihnaea Spulber și Hunor Farkas.

Mult succes tuturor!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply