Home / Actual / Dezvoltatorul Alphaville se orientează spre zona centrală a Brașovului

Dezvoltatorul Alphaville se orientează spre zona centrală a Brașovului

Grupul Alphaville, condus încă din anul 2013 de Dragoș Selagea, scoate la vânzare terenul aflat în zona Bunloc acolo unde în trecut, fostul proprietar al terenului – BERMO Grup – a intenționat demararea unei o dezvoltări imobiliare de anvergură, pentru zona respectivă.

”Acest teren se află în portofoliul grupului pe care-l conduc, de o lungă perioadă de timp și, pentru că nu reprezintă o prioritate pentru noi, importante fiind alte dezvoltări rezidențiale, pe care le avem în derulare, pe zona de centru a orașului, am decis să-l scoatem la vânzare. În condițiile în care acesta nu se va tranzacționa până la finalizarea proiectelor actuale, vom reanaliza ideea de a dezvolta un ansamblu rezidențial, aici, asta pentru că zona are un potential fantastic.

Nu este de neglijat proximitatea față de zona împădurită și de Telescaunul Bunloc  și, mai ales, față de cel mai mare spital privat, din România, care a fost deschis recent, acesta fiind amplasat pe 3 hectare de pădure, în locul fostului Pantex.

Terenul deține o situație juridică ce a fost reglementată, odată cu trecerea timpului și, astfel, putem pune la dispoziția potențialilor clienți interesați să-l achiziționeze toate informațiile necesare în vederea stabilirii unui business plan pentru o dezvoltare similară celei pe care am gândit-o noi, inițial”, a declarat Dragoș Selagea.

În paralel cu scoaterea lui la vânzare, Alphaville a pornit și întocmirea documentației în vederea obținerea PUZ-ului din partea Primăriei Săcele, urmând ca, dacă lucrurile evoluează după cum speră dezvoltatorul Alphaville, în cel mai scurt timp să intre în posesia acestuia.

”Zona în care este poziționat are un potențial mare de dezvoltare și, astfel, recomand acest teren, drept unul mai mult decât interesant, pentru orice dezvoltator imobiliar și, mai ales, pentru end-userii din viitorul complex, aici ridicat”, declară Dragoș Selagea.

Detalii Tehnice Teren

Terenul, în suprafață de 9.160 mp, cu acces direct din strada Bunloc și strada Colonel Kiss Sandor, are o deschidere stradală de aproximativ de 150ml, acesta aflându-se la o distanță de cca. 370 metri de DN1 și beneficiind de acces mai mult decât facil.

Proprietatea este amplasată la 4 minute distanță, cu auto, de principala zonă de retail a orașului, aceasta aflându-se la 7 km distanță de centrul administrativ și de zona centrală a Brașovului, zonă unde se dezvoltă viitorul AFI Mall.

Alphaville, în cifre

Terenul se află în portofoliul companiei Alphaville, dezvoltator imobiliar cu renume, pe piața de profil, care se ocupă, în prezent, de dezvoltarea de ansambluri rezidențiale premium, în Brașov.

Astfel, după finalizarea și vânzarea integrală a proiectelor Alphaville 1, 2 și 3, situate în Răcădău, pe Str. Carpaților și pe Str. Vasile Alecsandri, proiecte ce depășesc peste 360 de apartamente, dezvoltatorul Alphaville s-a relocat și a demarat construcția unui nou proiect rezidențial, denumit Alphaville Arena, complex poziționat în Brașovul Vechi, care oferă, spre vânzare, 306 apartamente premium, cu 1, 2, 3 și 4 camere.

În curând, Alphaville va lansa un nou ansamblu rezidențial, construit la aceleași standard calitative cu care a obișnuit piața imobiliară din Brașov, care va cuprinde 630 unități locative.

Video Prezentare Teren:  Youtube Nicolae Blaj, REALTOR

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia