Home / Actual / Dezastru în transportul săcelean: După autobuzul cu ușa ruptă, acum avem unul cu burduful rupt

Dezastru în transportul săcelean: După autobuzul cu ușa ruptă, acum avem unul cu burduful rupt

O nouă zi, încă o problema sesizată de călătorii săceleni. 

De data aceasta unul dintre mijloacele de transport în comun ce face parte din parcul auto al celor de la SC Servicii Săcelene SRL a fost pus în circulație cu burduful (articulația) ruptă.

Fotografia ce surprinde acest aspect grav a fost realizată chiar de către cei ce se aflau în acel moment în autobuz.

Îngrijoratoare pentru călători este starea tehnică a acestor autobuze, dar mai îngrijorătoare este indolența și nepăsarea actualilor conducători atât de la SC Servicii Săcelene SRL, cât și de la Primăria Săcele, care NU ar trebui în nicio situație să pună în circulație un astfel de mijloc de transport.

Încă de acum o lună, printr-un material prezentat doar aici pe Săceleanul.ro, am transmis opinia unui angajat de la Servicii Săcelene SRL care se adresa în plenul Consiliului Local către primarul Popa Virgil: ”Cu ce credeți că vom mai ajunge până la 31 iulie 2023, că mai avem 7 mașini și alea vai de ele. Luna viitoare vine ITP-ul pentru aceste mașini. Cine credeți că ne va mai da nouă ITP-ul? Cu ce mergem? Cu mașinile personale?”

Edilului Popa Virgil nu pare a-i pasa de sacelenii ce isi pun viata in pericol in fiecare zi in drum spre scoala sau serviciu!

Angajații de la Servicii Săcelene, atac frontal la primarul Popa Virgil: ”Ne-ați spus să stăm liniștiți, dar RAT Brașov nu ne preia oamenii” – Saceleanul

Deși săcelenii sunt nemulțumiți, actuala conducere a Primăriei Săcele continuă colaborarea cu hingherii de la DPMPA Codlea – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia