Home / Actual / Despre voluntariat cu Ionut Denes

Despre voluntariat cu Ionut Denes

articolIONUTSunt Ionuţ Deneş şi fac voluntariat din anul 2013. Doi ani de voluntariat, care au trecut atât de repede, însă în care am putut face atât de multe. Această experienţă m-a schimbat şi totodată m-a ajutat să devin o persoană responsabilă, care se poate exprima în public detaşat, care are mai multă încredere în propriile forţe şi desigur şi mai mulţi prieteni. Primul pas în acest drum l-am făcut în cadrul Fundaţiei Tineri pentru Tineri, unde am luat parte la activităţi diverse, cursuri, pe parcurs reuşind să transmit la rândul meu informaţia corect, către oamenii din jur.

Uşor, uşor am luat parte şi la alte proiecte din cadrul altor organizaţii nonguvernamentale, unde mi-am dezvoltat şi mai mult latura profesională. De asemenea, voluntariatul pe lângă faptul că mi-a dat oportunitatea de a-mi descoperi abilităţi şi pasiuni noi, m-a ajutat şi în mod personal, mi-am făcut prieteni noi şi mi-am dezvoltat latura creativă. Tinerii ar trebui să fie mai atenţi şi mai deschişi spre voluntariat şi către toate oportunităţile, căci aşa nu doar ei vor avea de câştigat.

Ionuţ Deneş a participat ca voluntar în programul “Multimedia – Pregătire pentru Viaţă” în perioada ianuarie – decembrie 2014.  Principalele sarcini ale sale au fost de a asista formatorii la implementarea activităţilor de training multimedia şi de a sprijinii elevii de clasa a IX-a să înveţe şi să rezolve sarcinile din proiect. Ionuţ şi-a asumat de asemenea şi atribuţii de pregătire şi desfăşurare jocuri (energizare, teambuilding, socializare, comunicare, coordonare participanți).

Detalii despre acest proiect puteți citi pe www.multimedia.canbv.ro

Citeşte şi despre întâlnirea pe care au avut-o copiii de la Atelier Săcelean!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply