Home / Actual / Deputatul de Sacele, Ioan Ochi exclus din PSD?

Deputatul de Sacele, Ioan Ochi exclus din PSD?

După ce a aflat din presă că nu mai este membru al PSD, deputatul Ioan Ochi a lămurit situaţia, precizînd că în conformitate cu regulamentul partidului, modul în care s-a procedat în cazul său nu este statutar.  Ioan Ochi, deputat pe colegiul Sacele,  a precizat că nu are cum să conteste o decizie care nu i-a fost comunicată. Mai mult decît atît, Ochi spune că decizia anunţată de preşedintele PSD Braşov, Constantin Niţă, nu este statutară.

Nu am primit niciun document despre excluderea mea din partid. Procedura a fost aplicată greşit pentru că în conformitate cu statutul PSD, parlamentarii sînt membri ai Consiliului Executiv Naţional, iar excluderea poate fi decisă doar cu două treimi din voturi“,

a explicat Ioan Ochi.

Preşedintele executiv al PSD Braşov, Viorel Chiriac, a confirmat vineri că excluderea lui Ioan Ochi a fost făcută de Biroul Permanent Judeţean, pe motiv că deputatul nu ar fi participat la acţiunile partidului în perioada campaniilor electorale din 2014.

sursa: Monitorul Expres

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. La PSD Brasov, oricine are o opinie diferita de cea a liderilor(de moment), trebuie sa fie exclus! Si ne mai miram de scorul obtinut la alegerile prezidentiale… Pe termen lung, aceasta abordare se va intoarce impotriva celor care azi fac nedreptati de acest gen!

Leave a Reply