Home / Actual / Delegaţie din Vire vizitează Săcelele. Elevii francezi vă aşteaptă la teatru şi muzică

Delegaţie din Vire vizitează Săcelele. Elevii francezi vă aşteaptă la teatru şi muzică

Elevii francezi ai Lycee “Marie Curie” din Vire (Franţa), participanţi la cel de-al XII-lea Schimb Cultural Teatral vor petrece ziua de joi în Săcele, alături de gazdele lor de la Colegiul Naţional “Ioan Mesota” din Braşov.

Joi dimineaţa delegaţia francează va vizita Muzeului de Etnografie din Săcele, urmând la prânz să fie primită la Primăria Municipiului Săcele.

Seara, începând cu orele ora 19.00 va avea loc un spectacol extraordinar de teatru şi muzica a trupei franceze Leş Cents Repliques, la Sala Festivă a Liceul Tehnologic “Victor Jinga”.

De fapt, spune profesorul Dorel Cerbu, preşedintele Asociaţiei de Înfrăţire AMITIE Săcele-Vire, în realitate s-a ajuns la al XXIII-lea schimb teatral dacă le socotim şi pe cele ale săcelenilor şi braşovenilor.

Vire este un oraş din Franţa, sub-prefectură a departamentului Calvados, în regiunea Normandia de Jos, ce este înfrăţit cu municipiul Săcele.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply