Home / Actual / De luni, Primăria Săcele pornește războiul cu ”rablele” abandonate pe domeniul public
foto cu caracter informativ sursa Facebook

De luni, Primăria Săcele pornește războiul cu ”rablele” abandonate pe domeniul public

Din 22 februarie Primăria Municipiului Săcele, prin Serviciul Poliția Locală, va începe ample verificări în orașul nostru pentru a identifica vehiculele fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al Municipiului Săcele.

Conform legislaţiei privind mașinile abandonate, un vehicul va fi considerat abandonat dacă a fost lăsat pe domeniul public sau privat al Municipiului Săcele mai mult de 6 luni.
Poliția Locală va începe acțiunea de identificare a proprietarilor acestor mașini abandonate.

În cazul în care proprietarul sau deținătorul legal este identificat, Poliția Locală va trimite acestuia o invitație de prezentare, în termen de 5 zile de la primire la sediul Primăriei Municipiului Săcele – Serviciul Poliția Locală Săcele, pentru clarificarea situației vehiculului.

Dacă proprietarul sau deținătorul legal nu răspunde somației primite, Poliția Locală inițiază emiterea dispoziției privind declararea vehiculului ca abandonat și ridicarea acestuia de pe domeniul public.

În situaţia în care vehiculul nu este revendicat, acesta va fi trecut în proprietatea privată a municipalităţii.

Pe această cale facem un apel către proprietarii acestor autovehicule să acorde tot sprijinul reprezentanților Poliției Locale pentru rezolvarea pe cale amiabilă a acestei probleme.

ELECTROPRECIZIA angajează urgent 60 municitori necalificați

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia