Home / Actual / ELECTROPRECIZIA angajează urgent 60 municitori necalificați

ELECTROPRECIZIA angajează urgent 60 municitori necalificați

ELECTROPRECIZIA este cea mai importantă societate din municipiul Săcele și inima comunității săcelene.

An după an, am căutat și identificat atât soluții pentru diversificarea activității cât și parteneri de afaceri sustenabili.

Principala preocupare este de a asigura un mediu favorabil de lucru și oportunități de dezvoltare pentru toți angajatii săi.

ELECTROPRECIZIA a dezvoltat parteneriate complexe și de curând a reușit să atragă noi proiecte în activitatea de producție.

Societatea dorește să angajeze în următoarele 2 luni, peste 60 de muncitori necalificați, cărora să le dea oportunitatea de a accesa cursuri de calificare pentru diferite meserii.

Oferta de angajare este atractivă:

  • Salariu și bonus de productivitate lunar;
  • Decontare transport;
  • Tichete de masă 16 lei;
  • Tichete cadou de Paște și Crăciun;
  • Cursuri interne de calificare;
  • Servicii medicale;

Dacă îți dorești să faci parte din echipa Electroprecizia, sunteți așteptati la sediul din Str. Electroprecizia nr. 3, Mun. Săcele sau ne puteți contacta direct la numărul de telefon 0737 433 133.

(VIDEO) Ciprian Sterpu, președinte PNL Săcele: ”Vom continua demersurile pentru înființarea unei linii de transport in comun pe ocolitoarea municipiului”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia