Home / Actual / De la 1,25 la 1,50! Nivelul de răspândire SARS-COV-2 este unul în creștere și la Săcele
fotomontaj Saceleanul.ro

De la 1,25 la 1,50! Nivelul de răspândire SARS-COV-2 este unul în creștere și la Săcele

Deși în municipiul Săcele nivelul de răspândire a noului coronavirus ( Sars Cov 2 ) nu este unul ridicat zilele acestea locuitorii din municipiu au primit pe telefon un mesaj de tip Ro-ALERT.

Conform acestuia, incidența infectărilor a crescut și la Săcele la 1,50 la o mie de locuitori.

Acum o săptămână, municipiul se află la o incidența de 1,25, față de alte localități precum Prejmer (3,22), Sanpetru (3,01) sau Victoria (4,10).

Masca sanitară este obligatorie în stațiile de autobuz, în preajma școlilor și în zona centrală.

Primăria Municipiului Săcele reamintește cetățenilor faptul că purtarea măștii sanitare este obligatorie în stațiile de autobuz, în preajma școlilor (100 m), precum și în zona centrală a municipiului, în perimetrul: B.dul Libertății, intersecția cu str. Ady Endre – str. Mihail Eminescu (până la Taxe și Impozite) – str. Al I. Lapedatu (magazinul Brio Market) – B.dul Libertății, intersecția cu str. Valea Cernatului.

Purtați corect MASCA, acoperind nasul și gura.

Păstrați DISTANȚA și evitați zonele aglomerate.

Mențineți IGIENA MÂINILOR, evitați contactul cu suprafețele comune și DEZINFECTAȚI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat.

ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu strictețe regulile!

Candidat săcelean, sus pe lista PNL pentru Senat

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia