Home / Actual / Dana Haralambie aşezată în aceeaşi categorie cu campioanele Lindsey Vonn sau Carolina Kostner

Dana Haralambie aşezată în aceeaşi categorie cu campioanele Lindsey Vonn sau Carolina Kostner

Chiar dacă pentru Dana competiţia olimpică s-a încheiat, tânăra sportivă săceleancă nu a trecut neremarcată şi a fost introdusă de presă într-o galerie a celor mai frumoase sportive ce participă la Olimpiada de iarnă de la PyeongChang din Coreea de Sud.

La frumoasa vârsta de 20 de ani Dana Haralambie sta alături de Lindsey Vonn, Carolina Kostner sau Sofya Fedorova într-un top al celor mai plăcute prezente feminine de la această competiţie.

Lindsey Vonn are 33 de ani şi este una dintre cele mai bune schioare ale tuturor timpurilor, ci și una dintre cele mai frumoase. Probabil aceasta este ultima olimpiadă a reginei schiului alpin. 

Carolina Kostner este, poate, cea mai cunoscută și populară practicantă a acestui sport. Ajunsă la 31 de ani, are un palmares impresionant si este recunoscută ca fiind cea mai elegantă patinatoare și una dintre cele mai atrăgătoare.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply