Home / Actual / Cursuri de formare profesională destinate persoanelor care doresc să înființeze un Punct Gastronomic Local (PGL)

Cursuri de formare profesională destinate persoanelor care doresc să înființeze un Punct Gastronomic Local (PGL)

Cursuri de formare profesională destinate persoanelor care doresc să înființeze un Punct Gastronomic Local (PGL)

✒Pentru a veni în sprijinul gospodăriilor din zona montană, Agenția Națională a Zonei Montane va organiza, în perioada următoare, cursuri de formare profesională pentru persoanele care doresc să înființeze un Punct Gastronomic Local (PGL).

📎Cursurile sunt gratuite, se adresează locuitorilor din zona montană și se organizează la cererea unui număr de minimum 10 cursanți.

➡️Acestea se derulează pe parcursul a 4 zile, au o durată de 24 ore și sunt finalizate cu acordarea unui atestat de participare.

🖊Modul de organizare: cu prezență fizică la sala de curs sau în sistem online, prin intermediul aplicației Skype, în funcție de organizarea grupelor, locațiile solicitanților și evoluția pandemiei.

✒Actele necesare înscrierii la curs sunt următoarele:

– copie după cartea de identitate/buletin a solicitantului;

– copie după certificatul de naștere a solicitantului;

– cerere tip de înscriere;

– fișa personală a solicitantului.

📎Înscrieri și informații suplimentare se pot obține la sediul Agenției Naționale a Zonei Montane, din Str. Runc, nr. 23, Vatra Dornei, județul Suceava sau la telefon: 0230/375.036.

➡️Persoană de contact: consilier principal, Ovidiu-BACIU, [email protected].

http://azm.gov.ro/wp…/uploads/2021/04/Anunt-curs-PGL.pdf

Povestea ursului din cireș de la Săcele: ”S-au uitat la urs şi după 45 de minute şi-au dat seama că doar cu tranchilizante se poate face ceva”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia