Home / Actual / Detalii despre testarea pentru admiterea la clasa a V-a intensiv engleză/franceză la Liceul Teoretic ”George Moroianu”

Detalii despre testarea pentru admiterea la clasa a V-a intensiv engleză/franceză la Liceul Teoretic ”George Moroianu”

ANUNȚ – intensiv engleză și franceză

Testarea pentru admiterea la clasa a V-a intensiv engleză/franceză se va desfășura mâine, 2 iulie 2021, ora 10.00, la Liceul Teoretic „George Moroianu” Săcele.

Elevii participanți sunt așteptați la școală la 9.30.

Această testare constă într-o probă scrisă cu durata de 50 de minute și se va organiza doar în cazul în care numărul de elevi înscriși depășește numărul de locuri disponibile la clasă.

Pentru clasa de engleză intensiv:

Cunoștințele testate vor fi cele aferente claselor a III-a și a IV-a.

Pentru clasa de franceză intensiv:

Cunoștințele testate vor fi cele aferente clasei a IV-a.

Probele de admitere în clasa a V-a se organizează și se desfășoară cu respectarea și aplicarea normelor igienico-sanitare și de siguranță /securitate în vigoare pentru prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor cu SARS-COV -2. Constituirea unor formațiuni de studiu la nivelul clasei a V-a se realizează cu respectarea urmatoarelor prevederi legale:

– Art.42 alin (1) și alin. (3), lit.b și art. 68 din Legea educației naționale nr.1/2011 cu modificările și completările ulterioare;

– Art 139 alin.1, litera d), alin.(6)și art. 128 din Regulamentul –cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, aprobat prin OMEC nr.5447/2020.

Dorim succes tuturor candidaților!

Pentru relații suplimentare puteți suna la secretariatul școlii: 0268/273580.

Pe site-ul liceului puteți consulta tematica examenelor, modele de subiecte și modele de cereri de înscriere.

Săceleanul Alexandru Țăruș, prefațează partida de rugby România-Argentina: ”Un meci ce ne va ajuta să progresăm”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia