Home / Actual / Cursa de noapte Săcele-Brașov, eșec financiar major pentru Servicii Săcelene SRL

Cursa de noapte Săcele-Brașov, eșec financiar major pentru Servicii Săcelene SRL

Doar puțin peste 400 de săceleni călătoresc în medie pe lună cu masinile de noapte pe traseul Săcele-Brasov!!!

Cu o medie de 13-14 călători pe noapte, cursele sunt o piatră de moară din punct de vedere financiar pentru SC Servicii Săcelene SRL.

De fapt, sunt și curse când autobuzele transportă un singur pasager!

Chiar dacă toți călătorii au plătit bilet, fiind greu de crezut că există un procent de încasări de 100%, reteța financiară ar fi de aproximativ 800 de lei pe lună, în condițiile în care în 30 de nopți autobuzele efectuează 210 curse dus-întors.

Conform unei anexe a SC Servicii Săcelene SRL, doar motorina consumată în aceste curse costă în jur de 9100 lei pe lună, la aceasta valoare adăugându-se cheltuielile salariale si de exploatare a parcului auto.

Managementul ar dori pe viitor să raționalizeze cursele de noapte, prin achizitia unui microbuz marca Renault care ar consuma mai putin combustibil.

Totusi, trebuie precizat că transportul de noapte nu are caracterul social invocat în campania electorală, cei mai multi călători fiind în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, atunci când săcelenii se bucură de timpul liber și sunt surprinși de orele târzii în Brașov.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply