Home / Actual / Câți bani a primit Daniela Haralambie din partea Federației Internaționale de Schi pentru sezonul de iarnă

Câți bani a primit Daniela Haralambie din partea Federației Internaționale de Schi pentru sezonul de iarnă

Dana Haralambie, sportivă născută la Săcele și legitimată la CS Dinamo, a ocupat locul 37 în sezonul 2016-2017 al Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile, acumulând 57 de puncte.

Daniela Haralambie a primit din partea Federației Internaționale de Schi (FIS) 720 de franci elvețieni pentru poziția obținută. Prin comparație, Sara Takanashi a luat 43.650 de franci elvețieni, conform mytex.ro

Tot la capitolul recompense financiare adăugăm și un premiu de 1500 lei oferit atât sportivei, cât și antrenorului Magdo Csaba (tot 1500 lei) de către Consiliul Local Săcele.

Dana este speranța sportului săcelean de a ajunge pentru prima data la Jocurile Olimpice de iarnă, editia 2018 urmând a fi organizată la PyeongChang – Coreea de Sud.

Indiferent de viitoarele rezultate în plan sportiv, suntem siguri că Dana își poate spori veniturile printr-o carieră în modeling. Frumoasa noastră săceleancă are toate atuurile necesare.

sursa foto: Facebook

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply