Home / Actual / Cunoscuta realizatoare TV despre situația urșilor de la Săcele: ”O nenorocire poate lovi oricând”

Cunoscuta realizatoare TV despre situația urșilor de la Săcele: ”O nenorocire poate lovi oricând”

”Pe strada mea, două case mai încolo, înainte de miezul nopții… Mă așteaptă! Ăsta e unul dintre “micuții” de cca 100 kg care ne dau târcoale la Săcele. Lângă casele noastre sunt, în acest moment, 6 ursi în libertate. Doi uriași, de multe sute de kg… O nenorocire poate lovi oricând.” (foto sus)

Onelia Pescaru, cunoscuta realizatoare TV, a postat pe o pagina a retelei de socializare Facebook un mesaj despre periculozitatea pe care o reprezinta in acest moment ursii in municipiul Sacele.

Locuitoare a municipiului de mai multi ani, Onelia Pescaru considera ca o nenorocire poate lovi oricand, deoarece ursii sunt prezenti in cartier, printre casele din ANL Bunloc.

Mai mult decat atat ”micutii”, spune jurnalista, au peste 100 kg… iar in zona sunt, dupa estimarile oamenilor, 6 exemplare.

NU este singura luare de pozitie din aceste zile, desi Primaria Sacele spune ca a capturat multi ursi.

In alta zona a orasului, ursii zgarie la usile oamenilor, intra in curti, distrug tot ce le sta in cale in cautarea de mancare si provoaca panica in randul locuitorilor.

Majoritatea vor fi disponibilizați! Telenovela angajărilor de la Servicii Săcelene la RAT Brașov se încheie altfel decât a promis Popa Virgil – Saceleanul

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia