Home / Actual / Cum a fost la ”Balul Liceului George Moroianu și prietenii acestuia”?

Cum a fost la ”Balul Liceului George Moroianu și prietenii acestuia”?

O altă manifestare importantă din preajma Zilei Unirii a fost ”Balul Liceului George Moroianu și prietenii acestuia”. Petrecerea a reunit un număr de 220 de paticipanți, actuali profesori, precum și foști profesori și elevi, care au arătat că legătura spirituală cu acest liceu este indestructibilă.

Au fost şi invitați speciali din cadrul Inspectoratului, în persoana doamnei Ariana Bucur, Inspector Școlar General, și a domnului Ciprian Șandor, Inspector de specialiate.

Au onorat cu prezența lor și distinșii invitați din cadrul Academiei Forțelor Aeriene Henry Coandă din Brașov, Generalul Vasile Bucinschi și ofițeri superiori. Balul a fost presărat cu numeroase momente artistice pregătite de ansambluri de dans și cor, care au amuțit audiența.

Un moment deosebit a fost acțiunea umanitară inițiată pentru a sprijini participarea unui grup de 13 elevi ai Liceului la Concursul Național de geografie de la Râmnicu Vâlcea din 30 ianuarie 2016, în urma căruia s-a strâns sumă de 2200 lei.

Manifestarea, ce se dorește a ramâne o tradiție, a fost un frumos prilej de a acorda, pentru câteva ore, bătăile inimilor tuturor în același ritm moroian.

sursa: pagina Liceului Teoretic “George Moroianu”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply