Home / Actual / Gata cu fumatul în 45 de zile!

Gata cu fumatul în 45 de zile!

Vești bune pentru nefumătorii brașoveni și proaste pentru cei care fumează. Legea care interzice fumatul in spatii publice a fost discutata miercuri la Curtea Constitutionala, iar judecatorii au decis ca este constitutionala, conform newsbv.ro

Legea va ajunge pe masa presedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare, iar daca acest lucru se intampla, urmeaza publicarea in Monitorul Oficial. La 45 de zile dupa publicare, legea intra efectiv in vigoare.

Senatori din mai multe grupuri parlamentare au formulat in decembrie anul trecut o contestatie la CCR referitoare la proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului in spatiile publice inchise.

Proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului in spatiile publice inchise, spatiile inchise de la locul de munca, la locurile de joaca pentru copii, in unitatile sanitare, de invatamant, precum si cele destinate protectiei si asistentei copilului a fost adoptat pe 15 decembrie 2015 de plenul Camerei Deputatilor, for decizional in acest caz.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply