Home / Actual / Cultele din Săcele vor primi peste 130.000 lei de la buget

Cultele din Săcele vor primi peste 130.000 lei de la buget

Bisericile de diferitele rituri vor fi finanțate din bani de la bugetul local, conform punctajelor primite de diferitele proiecte depuse pentru susținere financiară. Astfel, vor exista șase biserici din Săcele ce vor primi sume ce variază între 3258 lei și 50.379 lei. Cea din urmă finanțare, cea de peste 50.000 lei, este și cea mai mare acordată de consiliul local Săcele și va merge către cea mai nouă parohie din oraș, Parohia Ortodoxă Gârcini, banii fiind alocați pentru construcția viitoarei biserici ce va servi comunitatea din zonă. Iată mai jos lista proiectelor, sumele și ce anume se va face cu banii.

Untitled

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. faceti investitii in biserici si nu deschideti spitalul. bravo, ati eliminat intermediarii

  2. Nu puteți sa faceți o creșa sa deschideți un spital si voi aveți banii PTR biserici ……nu cred ca se poate o bătaie de joc mai mare de atât …….bine ca avem cel mai scump mijloc de transport si cea mai scumpă apa din brasov …………mizerii

Leave a Reply