Home / Actual / CS Rugby Săcele se pregătește de returul campionatului

CS Rugby Săcele se pregătește de returul campionatului

CS Rugby SaceleSe apropie startul returului Campionatului 2015/2015. Rezultatele bune obtinute in tur de clubul nostru, ne obliga sa continuam pe acelasi drum ascendent. Reamintim locul doi pe care se afla grupa de U14 in Campionatul AMRB la egalitate de puncte cu Locul 1 ocupat de Soimii-Triumf Bucuresti si Locul 2 ocupat de grupa u15 -R7 a clubului nostru in Grupa Muntenia, loc calificant la Turneul Final ce va avea loc pe 11 iunie la Constanta. Pauza competitionala a fost una benefica pentru sportivii nostri, care au avut un program de pregatire foarte intens. In aceasta pauza s-a reusit completarea grupelor de varsta cu sportivi noi, astfel incat concurenta pe post sa fie cat mai mare. Am reusit sa crestem numarul sportivilor din club de la 50 la 68, iar in premiera am infiintat si grupa de U8 (copii nascuti in 2008-2009-2010). Astfel dorim ca perfectionarea sportivului din clubul nostru sa inceapa de la o varsta cat mai frageda.

Citeste si despre Sacele si Consiliul Judetean Brasov

In pauza competitionala am reusit si disputarea a doua partide de verificare impotrva grupei de U 16 de la RC Brasov. Desi mai mici de varsta, sportivii nostri s-au descurcat foarte bine, reusind sa se bata de la egal la egal cu un adversar mult mai puternic! Sambata, 2 aprilie, cu incepere de la ora 11.00 vom incheia perioada de pregatire cu un meci amical impotriva echipei de U16 de la Centrulde Excelenta Cornu. Echipa noastra va fi compusa din jucatori de la U14 si U 15, dar suntem convinsi ca vom reusi o comportare foarte buna! In deschidere vom organiza si meciuri de copii U10 si U12, in acest sens confirmand prezenta  clubul Rc Cristian. Asteptam si o confirmare pentru disputarea unui meci si la categoria U 14 de la RC Aurora Baicoi. Speram sa reusim astefel sa oferim publicului sacelean cat mai multe meciuri pe teren propriu!

Week-endul viitor vor incepe si primele  partidele ale returului Campionatului AMRB si ale Grupei Muntenia-Rugby 7. In prima etapa grupa de U 14 se va deplasa in capitala unde va sustine doua partide impotriva echipelor Steaua Bucuresti si Soimii-Triumf Bucuresti. Ultima partida este de fapt derbyul campionatului intre ocupantele  locurilor 1 si 2, practic singurele echipe neinvinse! Ca de fiecare data, tintim doar victoria si speram ca sportivii nostri sa ne aduca aceasta bucurie!

La categoria U15, in Grupa Muntenia -rugby 7, fiecare echipa va organiza pe teren propriu cate un turneu, iar primul va fi gazduit de noi tot pe 09 aprilie. Vom intalni formatiile :Tomitanii Constanta(1), Metrorex Bucuresti(3), Dinamo Bucuresti (4) si PCE Ilfov (5). Formatia noastra se afla pe pozitia secunda la doar un punct distanta fata de reprezentanta Constantei. Dorim sa ne consolidam aceasta pozitie, dar nu vom renunta nici la castigarea grupei! Turneul va incepe la ora 13.00, dar cu incepere de la ora 9.00 clubul nostru va gazdui etapa judeteana din cadrul ONSS la rugby tag, unde orasul nostru va fi reprezentat de doua scoli din localitate: Lic.Teoretic George Moroianu si Scola Gen.Nr.4 Fratii Popeea. Activitatea rugbystica din orasul nostru va continua si pe 16 aprilie, cand clubul nostru va organiza etapa 2 a Campionatului AMRB, etapa la care vor fi prezenti peste 250 de copii. Asadar, va invitam inca din acest weekend sa fiti alaturi de noi pe terenul de rugby din incinta bazei Precizia Sacele!

sursa: pagina oficiala a CS Rugby Sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply