Home / Actual / COVID-19: Noi măsuri la Săcele – De luni se reia activitatea la Centrul Multicultural și Educațional din municipiul

COVID-19: Noi măsuri la Săcele – De luni se reia activitatea la Centrul Multicultural și Educațional din municipiul

COMITETUL LOCAL PENTRU SITUATII DE URGENTA AL MUNICIPIULUI SACELE HOTARASTE:

Art.  1. S-a luat act de prevederile H.G. nr. 1183/08.11.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea  şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Art.  2. Incepand cu data de 22.11.2021 se reia  activitatea la Centrul Multicultural si Educational din Municipiul Sacele, in conditiile respectarii tuturor prevederilor legale in vigoare cu referire la accesul  in institutiile publice si respectarea masurilor care se aplică pe durata starii de alerta pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Art.  3.  S-a luat act de pagubele produse in urma incendiului care a avut loc la data de  09.11.2021 in locuinta ANL situata in Cartierul Stefan cel Mare, bl.20, sc.A, ap. 8, Mun. Sacele, Jud. Brasov, stabilindu-se totodata ca o parte din cheltuieli reprezentand reparatii la partile de uz comun ale imobilului sa fie suportate de municipalitate, urmand ca dupa stabilirea prejudiciului si a celor vinovati sa fie intreprinse demersurile legale in vederea recuperarii acestora.

Prezenta hotarare se va face publica, totodata transmitandu-se ca document oficial tuturor structurilor implicate pentru punerea in aplicare.

conform postare Primaria Municipiului Săcele

Poate îl recunoaște stăpânul? Câinele lovit de mașina ieri în zona Doina se află la Codlea și poate fi recuperat

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia