Home / Actual / COVID-19 la Săcele: Din 15 persoane, doar 6 au rămas autoizolate și monitorizate la domiciliu
fotomontaj Saceleanul.ro

COVID-19 la Săcele: Din 15 persoane, doar 6 au rămas autoizolate și monitorizate la domiciliu

Monitorizare coronavirus, în data de 17 martie 2020 în Municipiul Săcele, ora 8:00, conform datelor furnizate de Prefectura Brașov:
 0 persoane infectate
 0 persoane în carantină
15 persoane au fost autoizolate și monitorizate la domiciliu. Din cele 15 persoane, 9 persoane au ieșit din perioada de 14 zile de autoizolare, rămânând astfel 6 persoane autoizolate și monitorizate la domiciliu

Primăria Municipiului Săcele face un apel către cetățenii municipiului care au călătorit recent în zonele cu epidemie de coronavirus sa rămână in izolare la domiciliu și să contacteze autoritățile pentru a putea fi monitorizați și pentru a preveni o eventuală răspândire a virusului.

Persoanele care nu respectă această măsură riscă o amendă de până la 20.000 lei conform prevederilor legale în vigoare.

La nivelul Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a fost operaționalizată linia TELVERDE destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Cetățenii care doresc informații despre situațiile legate de COVID – 19 pot apela numărul 0800800358. Programul de funcționare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 și 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Rugăm cetățenii să apeleze numărul unic de urgență 112 doar pentru situații de urgență, iar pentru solicitarea de informații să apeleze linia TELVERDE.

COVID-19: La Spitalul Municipal Săcele se iau măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii populației. Ce s-a instalat aici?

În plină criză de infecții cu coronavirus, primarul PSD Virgil Popa vrea să deschidă Canionul 7 Scări și tiroliana

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia