Home / Actual / COVID-19: La Spitalul Municipal Săcele se iau măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii populației. Ce s-a instalat aici?

COVID-19: La Spitalul Municipal Săcele se iau măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii populației. Ce s-a instalat aici?

La Spitalul Municipal Săcele au fost instalate două containere modulare cu destinația de pre-triaj.

Procedura de pre-triaj de la Spitalul Municipal Săcele va începe din 17 martie.

Tot de astăzi se înființează o nouă linie de gardă alcătuită dintr-un medic, 2 asistente, 2 infirmiere și 2 brancardieri care vor asigura pre-trierea 24 de ore din 24.

Dotarea spitalului cu containere de pre-triaj vine ca urmare a măsurilor stabilite la nivel național în vederea prevenirii îmbolnăvirii populației cu COVID-19.

În spațiul de pre-triaj personalul medical va prelua toți pacienții care se prezintă prin mijloace proprii la spital și cei de pe ambulanță și îi vor îndruma către secțiile specifice fiecărei afecțiuni în parte.

În situația în care unul dintre prezumtivii pacienți va prezenta simptomatologie specifică Covid-19 va rămâne în izolare în containerul modular respectiv până la sosirea autospecialei cu izoletă a ISU, care îl va transporta la Spitalul de boli infecțioase.

Containerele modulare cu destinația de pre-triaj reprezintă doar o parte din măsurile de prevenție luate la nivelul Municipiului Săcele. 

La această oră în Municipiul Săcele nu este nici un caz confirmat de COVID-19.

În plină criză de infecții cu coronavirus, primarul PSD Virgil Popa vrea să deschidă Canionul 7 Scări și tiroliana

Primăria Săcele anunță că începe livrarea lemnului de foc pe 2020. Ce se întâmplă cu restanțele din 2019?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia