Home / Actual / Consilieri ai PNL Săcele prezenți la Agenția de Dezvoltare Regională Centru din Alba Iulia.

Consilieri ai PNL Săcele prezenți la Agenția de Dezvoltare Regională Centru din Alba Iulia.

Ciprian Nițescu, Robert Copoț și Cristian Popa (consilieri locali ai PNL Săcele) și Andrei Kadas (consilier județean) au fost prezenți vineri la Alba Iulia la o întâlnire ce a avut ca temă principală investițiile, importanța acestora și progresul generat de acestea.

În urma discuțiilor, s-au identificat proiectele de investiții din cadrul primăriei Săcele care ar fi avut potențialul de a fi finanțate prin accesarea de fonduri europene.

Calculele arată că minim 15.000.000 de lei puteau fi economisiți din bugetul local. Ciclul actual (2014-2020) fiind spre final, din păcate doar pentru un numar redus se vor lansa noi apeluri de proiecte, iar recomandarea către executiv este de a urmări cu atenție calendarul publicat (inclusiv online), deoarece pentru anumite obiective functioneaza principiul “primul venit, primul servit”.

“Așadar, se poate! Totul este să vrei, să-ți dai interesul pentru identificarea celor mai bune soluții pentru comunitatea din Săcele. Un credit este simplu de contractat, dar săcelenii, care cotizează la bugetul local, nu au nicidecum obligația să plătească ratele unui împrumut public.”, conform comunicat PNL Săcele.

După ce consilierii locali PNL au spus un NU hotărât, prin vot, contractării unui împrumut la Săcele ce îndatora și mai mult comunitatea, aceștia îl invită pe primarul orașului la acțiune, cu soluții concrete, pentru identificarea celor mai bune surse de finanțare a investițiilor, fără dobânzi, exclusiv în interesul cetățenilor.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia