Home / Actual / Concert “Remember Ioan Gyuri Pascu – La jumătatea vieții”, pe terasa Fényes, duminică, 6 iunie

Concert “Remember Ioan Gyuri Pascu – La jumătatea vieții”, pe terasa Fényes, duminică, 6 iunie

“Remember Ioan Gyuri Pascu – La jumătatea vieții”, pe terasa Fényes, duminică, 6 Iunie!

Rezervări la telefon 0724232121 – 50 de lei / persoană

Ioan Gyuri Pascu a fost o personalitate cu valențe multiple în domeniul cultural, lăsându-ne o moștenire impresionantă.

Cei ce i-au fost prieteni și colegi de scenă timp de 24 de ani, muzicienii consacrați Vlady Cnejevici și Teo Boar, au lansat proiectul cultural “Remember Ioan Gyuri Pascu”, căruia i s-a alăturat cantautorul Adrian Vascu, formând pentru prima dată, la Săcele, Trupa cu Valoare Adăugată TVA!

Proiectul vizează readucerea în memoria publicului a textelor și cântecelor de mare profunzime ale lui Gyuri Pascu, cum ar fi: Viața mea este visul, Mi-am luat o pauză, Din vina instalatorului, La jumătatea vieții, Ține tu luna, Ce liberi am fi, etc.!

Spectacolul se va desfășura în aceleași condiții de siguranță, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică, igienă și protecție sanitară cu care v-am obișnuit deja!

Dacă urmărești știrile locale, te așteptăm să intri în comunitatea de pe Facebook, cu linkuri aici: Saceleanul.ro sau Orașul Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia