Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Piesa de teatru ”Gunoierul” se joacă vineri în aer liber în cartierul Izvor

(Tărlungeni) Piesa de teatru ”Gunoierul” se joacă vineri în aer liber în cartierul Izvor

Vineri, 4 iunie, de la ora 19:30, Universul Montessori Brașov te invita la teatru în aer liber, în curtea locației din cartier Izvor – Valea cu Flori 5 – Str. Harmanului, nr 4Q, Tarlungeni. Preț bilet – 10 lei. Rezervarea locului se face prin sms la 0723.677.714

În piesa lui Mimi Brănescu, gunoierul este detectivul care, tot căutând prin gunoaie, găseşte răspunsuri, descoperă taine ţinute cu grijă, află multe din cele ce sunt ţinute „la secret“ de locuitorii unui cartier şi astfel, îi surprinde pe mulţi. Un singur exemplu – cine se aşteaptă ca un vagabond, după ce studiază resturile menajere pe care le arunci la gunoi, să descopere că nevasta te înşeală? Sau cine să se gândească la faptul că, tot din „citirea“ gunoiului, “detectivul” nostru îşi dă seama dacă ai sau nu copii? Un « simplu » gunoier îţi poate întoarce viaţa cu susul în jos, prezentându-ți tot soiul de poveşti despre familia ta, poveşti care se transformă treptat în realitate, realitate care se transformă în paranoia, iar finalul nu poate fi decât unul incitant.

„Gunoierul“ se materializează într-un spectacol plin de vitalitate, un spectacol care, după cum spun toate semnele, va plăcea şi va atrage mulți spectatori în sală și pentru mult timp de acum înainte.

Un «simplu» gunoier îţi poate întoarce viaţa cu susul în jos. Câte lucruri interesante poţi afla despre o persoană pur şi simplu cotrobăind prin gunoiul său menajer ?

Gunoierul, un Sherlock Holmes al zilelor noastre, creează un scenariu demn de premiile Oscar. Scenariu în care cel ce e prins devine personajul principal. În unele momente chiar și publicul spectator devine personaj principal.

Detectivismul acestui personaj este molipsitor. Situațiile comice ce se succed pe tot parcursul spectacolului creează imaginea panoramică a acestui subiect.

Recomandăm cu drag această piesă de teatru!

Dacă urmărești știrile locale, te așteptăm să intri în comunitatea de pe Facebook, cu linkuri aici: Saceleanul.ro sau Orașul Săcele

Tărlungeni, pe locul 22 într-un clasament județean al totalului de persoane vaccinate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia