Home / Actual / Conceptul Alphaville pentru zona Bolnoc din Săcele prinde viaţă şi arată extraordinar

Conceptul Alphaville pentru zona Bolnoc din Săcele prinde viaţă şi arată extraordinar

Grupul Alphaville intenţionează să dezvolte pe terenul pe care îl are în proprietate în Săcele un proiect cu adevărat deosebit.

Acesta cuprinde 7 blocuri tip vilă, pe nivel de înălţime S+P+2E+1ER, ce vor însuma 100 de apartamente, toate cele șapte având locuri de parcare subterană.

Apartamentele din acest ansamblu vor fi spațioase, bine compartimentate și construite cu pereți din cărămidă. Finisajele vor fi la nivelul calitativ excepţional cu care ne-am obişnuit clienţii Alphaville. Proiectul va fi unul ce se va integra perfect în peisajul zonei Bolnoc şi vă asigur că va fi un motiv de mândrie atât pentru comunitatea săceleană, dar mai ales pentru cea din Bolnoc, spune Dragoş Selagea, CEO Alphaville.

Proiectul din Bolnoc este unul mult mai amplu şi conţine şi locuri de parcare subterane şi supraterane, boxe şi zone de depozitare, locuri de joacă pentru copii, dar şi un centru educaţional de tip afterschool.

Ideea celor de la Alphaville de a dezvolta un ansamblu rezidențial aici nu este nouă, iar proiectul răspunde unei necesităţi acute de locuinţe din zona Săcele.

Zona superbă, liniştită, apropierea de Braşov, dar şi proximitatea față de zona împădurită și de Telescaunul Bunloc sau Dâmbu Morii, și mai ales față de cel mai mare spital privat din România care a fost deschis recent în locul fostului Pantex, sunt toate argumente puternice pentru o achiziţie în ceea ce va fi o atracţie imobiliară în zonă.

Alphaville Arena: 3 spaţii de joacă pentru copiii şi 3 staţii de încărcare autoturisme electrice

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia