Home / Actual / Comunicat PNL Săcele: “De fapt, s-a făcut curăţenie”

Comunicat PNL Săcele: “De fapt, s-a făcut curăţenie”

Siglă_nouă_PNLSăceleni, s-a făcut curăţenie!

În ultimii ani am ascultat cu atenţie vocea oamenilor neimplicaţi politic. Toti, inclusiv săcelenii, au cerut partidelor politice oameni curaţi, tineri, reprezentanţi ai unei noi generaţii , care să ducă o altfel de luptă pentru buna administrare a localităţilor în care trăiesc.

De aceea, PNL Săcele a ales să facă curăţenie în propria ogradă. Am început aici si vrem să continuăm să facem curătenie si in Săcele.

Candidatul partidului nostru la demnitatea de primar al municipiului Săcele este Lucian Pascu, un tânăr de 32 de ani.

Numărul doi pe lista de consilieri locali pe care le-o propunem săcelenilor este Ciprian Sterpu, un alt tânăr de 35 de ani, iar media de vârsta a listei noastre de consilieri locali este de sub 40 de ani. Toti sunt oameni curati, nu au fost implicati în scandaluri si nu au probleme cu legea.

Nu ne-a fost uşor! Ne-am lovit de un sistem corupt care s-a opus schimbării cu toate puterile lui. Încă se opune. Acesti domni, majoritatea certaţi cu legea, cercetaţi penal sau trecuţi pe la DNA, socotiţi de mulţi adevāraţi bişniţari de fonduri publice, încă au TUPEUL şi ÎNDRĂZNEALA să ne atace EI PE NOI!

Pe noi, cei tineri, cei care nu am avut niciodată un cuvânt de spus în politică şi în administraţie!

Echipa PNL Săcele s-a schimbat!

Vă propunem ALTCEVA şi vă cerem în mod public susţinerea! Este momentul ca săcelenii să înţeleagă că bătălia politică nu se dā doar între partide, ci şi între oamenii care doresc să facă un bine comunităţii în care trăiesc şi cei care cāpuseaza banii publici şi hrănesc caracatiţa corupţiei.

Pe 5 iunie tinerii din PNL Săcele au nevoie de susţinerea dumneavoastră!

Fiţi alături de noi! Sācele întinereste!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. Am vazut pe Mix interviul ……" chestia asta" si "sustenabil" lasa-le… nu incerca sa fii ce nu esti.

Leave a Reply