Home / Actual / Compania Bilancia vrea să investească la Săcele. În plan este un sediu, showroom și o zonă de servisare

Compania Bilancia vrea să investească la Săcele. În plan este un sediu, showroom și o zonă de servisare

BILANCIA, una dintre cele mai importante companii din Europa ce activează în sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalitatii, urmează să deschidă o sucursală la Săcele ce va deservi zona Brașov. 

Compania a depus documentația tehnică necesară pentru construirea unei clădiri-sediu sucursală, cu sistematizare verticală și funcțiuni complementare pe strada Calea București, nr.7C din Municipiul Săcele.

Terenul pe care se va dezvolta această sucursală a Bilancia se află la intrarea în Săcele dinspre Predeal, între benzinăria Lukoil și Hotel Ave Lux.

BILANCIA s-a înființat în 1992 si este o societate cu capital integral românesc, având la finalul anului 2018 un număr mediu de 182 de angajați și o cifră de afaceri de peste 90 de milioane de lei.

În prezent, BILANCIA are sediul central din Corbeanca, sucursale în Bucuresti, Arad, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Timisoara, Sibiu, Cluj, Bacau, Suceava și puncte de lucru Oradea, Ploiesti, Buzau, Galati, Miercurea-Ciuc.

După succesul avut cu ansamblurile 1, 2 și 3, Alphaville va livra 306 apartamente din cadrul proiectului Alphaville Arena

Nunta de vis: Capela de la Domeniul Dâmbu Morii, special creată pentru ceremonii civile sau religioase

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia