Home / Actual / Codul galben meteorologic se prelungește cu 24 de ore la Brașov: Avem parte de ninsori abundente, local viscolite, depunere de strat consistent de zăpadă

Codul galben meteorologic se prelungește cu 24 de ore la Brașov: Avem parte de ninsori abundente, local viscolite, depunere de strat consistent de zăpadă

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN

Interval de valabilitate: 14 februarie, ora 11 – 15 februarie, ora 11
F
enomene vizate: ninsori abundente, local viscolite, depunere de strat consistent de zăpadă
Zone afectate: conform textului și hărții

      În intervalul menționat, ninsori temporar însemnate cantitativ (în general 20…25 l/mp) cu depunere de strat de zăpadă consistent vor fi în estul Carpaților Meridionali, în Carpații Orientali, în cea mai mare parte a Moldovei și local în nordul Munteniei.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 45…50 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, în special în Carpații de Curbură, cu rafale de peste 70 km/h, astfel că vor fi intervale cu ninsoare viscolită și vizibilitate redusă.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Primăria Săcele cedează gratuit 4 spații din Policlinică. Ce se întâmplă cu ele?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply